Webdesign

webdesign-interwens

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites in het internet. De term wordt regelmatig in bredere zin gebruikt. Ook het technisch ontwikkelen van websites wordt als onderdeel gezien.

Omdat deze twee onderdelen meestal niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan ook een verdeling worden gemaakt tussen webdesign. De onderdelen zijn de front-end van websites, en webdevelopment (webontwikkeling) en de backend de technische realisatie. Webdesign vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie met de bezoekers anders.

Een echte webdesigner begint met een lege pagina en bouwt vanuit het niets met programmataal en codes de perfecte website. Dit levert een unieke, kwalitatief zeer goede website op die aan al uw wensen voldoet. De prijs van zo’n unieke website is hoger dan een standaard template omdat het bouwen enorm veel tijd in beslag neemt en omdat hier daadwerkelijk kennis bij komt kijken. Is uw nieuwe website eenmaal klaar, dan verzekeren wij u dat u met deze website jarenlang vooruit kunt.

Blogpost: Linkbuilding