WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is een goede keus omdat dit het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS is wat er bestaat. WordPress is echter niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar werkt ook intuïtief zodat beginners en ervaren gebruikers en goed mee kunnen werken. Als je de professionals (Masters) van Sitemaster jouw site laat maken is deze native goed geschikt. Dat betekent dat zoekmachines zoals Google snapt waar jouw website over gaat en zal deze daardoor hoger rangschikken.

Waarom zou je een WordPress website laten maken?

Er zijn verschillende redenen waarom een WordPress website laten maken verstandig is. Iedereen is tegenwoordig op zoek op internet naar spullen of diensten. Als ondernemer kun je dus eigenlijk niet meer zonder website of webshop.

  • WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en kan door iedereen worden gebruikt. Inmiddels draait zeker één derde van de websites al op WordPress. Een plug-in is een op zichzelf staand programma, code of script. Deze zijn eenvoudig toe te voegen aan een WP site en hiermee kunnen we de standaard functionaliteiten van de site makkelijk uitbreiden.
  • Een WP site is eenvoudig én goed te optimaliseren voor SEO (zoekmachine optimalisatie). Met SEO voer je alle werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat zoekmachines zoals Google je site makkelijker kunnen vinden.
  • WordPress is het meest gebruikte CMS (contentmanagementsysteem), ofwel een webapplicatie waarmee je inhoud (content) op een site kunt managen. Voorbeelden van content zijn: nieuwe webpagina’s, blogs of afbeeldingen.

Hoe wij te werk gaan

Wil je door Sitemasters een WordPress website laten maken? Dan volgen een aantal stappen;

  • Inventariseren Hoe ziet je site er nu uit? Wat wil je bereiken met een WP site (doel)? Wie is je doelgroep? Hoeveel pagina’s heb je nodig?
  • Planning, concept sites, techniek en realisatie Een planning is nodige om alles duidelijk voor je te maken. We beginnen met een eerste opzet van de WP site, de navigatie en een eigen unieke stijl. Als dit naar wens is implementeren we de functionaliteiten.
  • Feedback, testen en oplevering Om alles goed te bespreken en (opnieuw) te verwerken zijn gemiddeld 2 tot 3 feedback rondes nodig. Na elke ronde wordt opnieuw getest, door ons en door jou. We vullen in deze tijd ook de content, wat overigens ook door jouzelf kan worden gedaan. Als alles doet, wat er van verwacht wordt, dan volgt de lancering en het verzamelen van data. Het onderhouden van de site kun jezelf doen, of, beter nog, door ons laten doen. Zo weet je zeker dat jouw WP website altijd up-to-date is.

Website laten maken